skip to Main Content

UPPDATERING AV WEBBPLATS Kära kunder och besökare. Vår webbplats håller på att uppdateras och det kan förekomma störningar. Har ni problem att komma åt något innehåll kan ni kontakta butiken på telefon 08 – 120 244 10 Avvisa

Vi är en av de äldsta i branschen, vi började redan 2001 med fyrhjulingar och 2006 började vi leverera ut de första mopedbilarna. Vi har själva ägt och kört mopedbilar under många år – och vi kan ärligt berätta vad som är bra och mindre bra bland mopedbilsmärken.

Vi är en Sveriges största och kan med stolthet säga bästa aktör på marknaden!
Därför sätter vi en mycket hög stolthet i att rekommendera rätt maskin till rätt ändamål och vi gör allt för att du som är vår kund skall känna dig som “en i familjen”!
Våra kunder är oftast återkommande år efter år och rekommenderar oss vidare till familj och vänner, det är det bästa betyget man kan få.
Det är till oss du vänder dig till när det dags för nyförvärvet och om du har funderingar runt och kring mopedbilar.
Det finns många fördelar med en mopedbil, här är några exempel:
1/ Får framföras med vanligt AM körkort och från 15år.
2/ Används fördelaktigt som t.ex. er andra bil i familjen.
3/ Helt befriad från vägtullar samt skattebefriad.
4/ Får parkeras på vissa utsedda mc/moped parkeringar
5/ Ungdomar lär sig att köra ”bil”, hitta trafikrytmen samt betydligt bättre säkerhet än en t.ex. 2-hjulig moped.
6/ Är du företagare och har rätt till momsavdrag, så har du möjlighet att dra av hela momsen.
7/ Högt andrahandsvärde
8/ Tryggt köp när du handlar genom Svea Fordon, vi har full auktorisation och arbetar direkt under den Svenska importören.

Ett mopedbilsköp är oftast en stor investering och då är det extremt viktigt att ni får rätt bil och utrustning.
Köp inga importbilar, då mopedbilar är besiktningsbefriade och de flesta importer som vi har fått in på vår verkstad har säkerheten konstaterats varit direkt farlig och i många fall varit en riktigt dålig affär för den nya ägaren!
Vi har valt att sälja Ligier och Microcar mopedbilar som är marknadens bästa och säkraste mopedbil, och som har visat sig år efter år att tar man hand om sin bil så är andrahandsvärdet mycket bra och investeringen man gjort står sig.

När du kommer in till oss så går vi igenom ditt behov av vilket fordon som passar just dig, vi går igenom hela köpet och behöver du finans så erbjuder vi flera olika finansieringsalternativ som avbetalning med kontantinsats, leasing eller ren avbetalning via vårt Svealån.
Välkomna in till oss på SVEA, ditt “nya” familjeföretag.

Back To Top